top of page
Billede af Christina @ wocintechchat.com

Tilmelding til Suppe & Samtale

Tak for din tilmelding. HUSK den først er gældende når du modtager en bekræftelse fra kontoret.

Der er lukket for tilmeldinger

Velkommen til Suppe og Samtale

Onsdag d. 1.november vil vi gerne invitere alle beboere på Duebrødre Kloster til en fælles kloster-aften i festsalen på Sankt Agnesvej.
 

Program

Kl. 17:30 serverer vi suppe. Der er mulighed for at købe øl, sodavand og vin til en go’ pris. Betaling med Mobilpay eller kontant.

Kl. 18:30:  ” Fra sømand til diplomat” -en beboerfortælling v/ Lis Frederiksen
Kl. 20:00: Tak for i aften

 

Grundet pladsbegrænsning i festsalen, har vi plads til max. 50 deltagere.
Tilmelding efter først til mølle-princippet. Tilmelding åbner d. 2.oktober
Tilmelding via hjemmesiden: www.duebrødre-kloster.dk/tilmeld
eller ved henvendelse til klosterkontoret.


Husk din tilmelding er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra kontoret.

 

Fra sømand til diplomat -en beboerfortælling 

 

 

Lis M. Frederiksen fortæller om et arbejdsliv, der har bragt hende vidt omkring.  Som stewardesse og skurekone på A.P. Møller tankskibe, som journalist på Berlingske Tidende og i Danmarks Radio på TV - Avisen, som studievært, siden chef for TV-nyhedsafdelingen og videre til USA som presse - og informationschef på  ambassaden i Washington.  Ved årsskiftet 2008 stoppede hun efter fire år som Kongehusets første informationschef. Siden da har hun arbejdet som freelance journalist, blandt andet gennem 9 år som klummeskribent på Kristeligt Dagblad. Desuden er hun mentor for en syrisk flygtningefamilie og glad for at have bedre tid til at læse, høre god musik og tid til motion, især lange, gode cykelture.

Lis er født og opvokset i Roskilde. Gennem sit voksne liv har hun boet flere andre steder, Frederiksberg, Washington og Langebæk. Siden 2007 er hun igen vendt tilbage til Roskilde, hvor hendes familie nu bor i femte generation.

bottom of page